Info

Bedenken, ontwerpen en begeleiden. Snel en met oog voor detail zowel voor print als voor digitale media.

Grafische vormgeving

Een goed afgewogen ontwerp is essentieel bij het overbrengen van uw boodschap. Het versterkt de uitstraling van uw bedrijf en zorgt voor een goede positionering in de markt. Samen met U zorg ik voor de optimale vormgeving. Elk onderwerp vraagt om een andere benadering, het is belangrijk de vormgeving op het product, het doel en de doelgroep af te stemmen.

image of owner

Samenwerking

Ik werk intensief samen met Leonie Nennie van buro28. Deze samenwerking zorgt voor snelheid, continuïteit en veel kennis. Ook grotere projecten kunnen wij efficiënt tot een optimaal eindproduct brengen. Van eerste gesprek tot en met het druk- of digitale product.

Daarnaast werk ik samen met diverse andere professionals; fotografen, drukkers, tekstschrijvers en webbouwers (Goed idee Media). Voor elke klus zoek ik een passende partner. Op deze manier kan ik flexibel en optimaal werken.

Opdrachtgevers

Radboud Universiteit Nijmegen
Universiteit Twente
Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden
EDG Media Utrecht
Wereld Natuur Fonds
Gelders Archief
AZEB (Affordable Zero Energy Buildings)
Medisch Specialisten Domstad, MSBD Utrecht
MSB Isala Ziekenhuis Zwolle
Medisch microbiologen MMI
De Driestroom
Gemeente Boxmeer, Ons Thuus
De Spelerij, Dieren
Mijn buurtje, Eric Hendriks
Anne Pastors, advies
Ronald Naar, zingend door het leven
Hester Macrander
Schoonheidssalon Astrilde
Psychotherapeut Gussenhoven
Inge van Noortwijk, illustrator/kunstenaar

Algemene voorwaarden

Mijn algemene voorwaarden zijn hier te downloaden.

Reviews

Gabriëlle heb ik leren kennen tijdens een project waaraan wij samen hebben gewerkt: de Waterbelevingskaart Arnhem Nijmegen, in opdracht van RBT KAN. Haar taak was vanuit Buro 28 deze kaart vorm te geven, met respect voor de huisstijl. De grootste uitdaging was het binnen de gestelde deadline van drie weken te doen, een heel krappe marge als je moet beginnen vanaf punt nul.

Gabriëlle heeft dit prima aangepakt; de opdracht met wensen, eisen en de hoeveelheid info die erin moest rustig tot zich genomen. Zij heeft oplossingsgericht meegedacht over het gewenste eindresultaat en is aan de slag gegaan. Razendsnel volgde de eerste opzet, met veel creatieve oplossingen voor de beperkte ruimte en vlotte en nauwgezet uitgevoerde correctierondes.

Suzanne van Alem
Zelfstandig Projectbegeleider Toerisme & Recreatie/Eigenaar bij Oldtimerverhuur Mill/Coördinator RBT Land van Cuijk

....................................................

Gabriëlle heeft een flink aantal jaren de vormgeving gedaan van de uitgave Nieuws uit de Natuur voor NTR Schooltv. Ik heb in die tijd zeer prettig met haar samengewerkt. Ze is creatief, stipt, heeft oog voor detail en ook taalkundig scherpe oplossingen voor de beperkte ruimte en vlotte en nauwgezette uitgevoerde correctierondes.

Astrid van Oostrum
Mediacoördinator/Projectuitgever at EDG Media